شارژر اپل و اطلاعات کاربردی در این مورد! در نگاه اول شارژر های آیفون از تولیدات شرکت اپل بسیار ساده به نظر میرسند اما حقیقت این است که درون شارژر اپل به طور شگفت آوری پیچیده است.
شرکت اپل به وسواس روی جزئیات کوچکی معروف است؛ تا باطن محصولاتش را نیز مانند ظاهرشان زیبا و با کیفیت بسازد.
در حقیقت، اپل راه سخت و درازی را پیموده است تا بتواند با اعتماد به نفس از امنیت و کیفیت شارژرهای کوچک آیفون اش دفاع کند، این شرکت هنری خاص از تکنولوژی را به کار میبندد و این یکی از دلایلی است که قیمت این شارژر ها در مقایسه با بقیه رقبا بالاتر است.
در ابتدای شکافتن این شارژر ها، تفاوت فاحشی بین محصولات همرده این شارژر در شرکت های مشابهی مانند سامسونگ وجود دارد، و مشخص است که شرکت واقع در سوپرتینوی کالیفورنیا تمرکز سختی روی کیفیت و سلامت آنها کرده است و به همین خاطر است که صحبت در این باره فوقالعاده شگفتی آفرین است.
در واقع شارژر آیفون یک منبع تغذیه از نوع سوئیچینگ یا به اختصار (SMPS) است که جریان ورودی را حدود ۷۰۰۰ بار در ثانیه قطع و وصل میکند تا ولتاژ خروجی درست را به دست بدهد. همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید شارژر از دو برد با اندازه کمتر از یک اینچ مربع تشکیل شده است. بردی که در قسمت بالایی قرار دارد جریان ورودی با ولتاژ بالا را میگیرد حال این که برد زیرین جریان خروجی با ولتاژ پایین را در خود دارد.
یک جای تعجب دیگر این که اپل چگونه توانسته اجزای این شارژر را در این حد کوچک و ظریف طراحی کند، به عکس زیر توجه کنید: براحتی میتوان دید که اجزای مدار شارژر اپل چقدر ریز و ظریف طراحی شده اند و چگونه این اجزای پیچیده توانسته اند در اندازه ای کوچکتر از یک اینچ کنار یکدیگر قرار بگیرند. یک سکه، یک دانه برنج و یک دانه لپه برای مقایسه کوچکی اجزای این شارژر را در تصویر زیر مشاهده مینمایید.
حال بغیر از اندازه، چه چیز دیگر شارژر اپل را منحصر به فرد کرده است؟ خب، قطعی است که منبع تغذیه با کیفیتی طراحی شده است تا بتواند جریان خروجی صاف و فیلتر شده ای را تولید کند.
اپل تلاش زیادی را برای کاهش تداخل های الکترومغناطیسی بکار بسته است. (برای مثال هرگونه تداخلی که ممکن است با تاچاسکرین رخ دهد) و اجزای همنظیری که در شارژر های دیگر پیدا نمیشوند.
علاوه بر همه این موارد شرکت اپل، دوشاخه های بسیار مقاوم و مدار پیچیده قطع کننده جریان در صورت دمای بالا و ولتاژ بالا را به کار برده است که همه این موار در نهایت این شارژر را به یک شارژر بسیار امن مبدل کرده است.
نتیجه نهایی این که اپل توانسته است مقدار زیادی از تکنولوژی فوق پیشرفته ای را در فضای غیر قابل تصوری فشرده کند تا در نهایت شارژری با کیفیت و امنیت بالا را تولید کند. و تنها ایرادی که میتوان از شارژر اپل گرفت این است که باید مبلغی بیشتری را برای آن بپردازیم.
ایرپاور (AirPower) نام تکنولوژی شارژ بدون سیم اپل است که متاسفانه پد مخصوص آن خیلی دیر عرضه خواهد شد، اما پد شارژ وایرلس Boost Up بلکین را میتوان از همین حالا تهیه کرد.
تکنولوژی شارژ بیسیم گوشی موبایل اتفاق جدیدی نیست، اما متاسفانه تا پیش از معرفی محصولات سال ۲۰۱۷ اپل یعنی آیفون ۸ (iPhone 8)، آیفون ۸ پلاس (iPhone 8 Plus) و آیفون ایکس (iPhone X) امکان استفاده از آن در گوشیهای موبایل آی او اسی وجود نداشت. اکنون پنل پشتی این دستگاهها شیشهای بوده و میتواند الکترونها را از خود عبور بدهد تا به این وسیله شارژ وایرلس ممکن شود.
سان سل(انرزی بینهایت همراه)